Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.
Nože z řady Classic Ikon mají celokovové jádro rukojeti. Obal rukojeti je černý nebo krémový.
Nože z řady Classic Ikon mají celokovové jádro rukojeti. Obal rukojeti je černý nebo krémový.
Zvláštní tvar nože na loupání je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Zvláštní tvar nože na loupání je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání i kostkování potravin.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání i kostkování potravin.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak potřebujete. Vidlicová špička je ideální pro servírování.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Čepel ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí.
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně.
Tento nůž má skvělý a dobře promyšlený design. Ofsetová rukojeť poskytuje dostatečný prostor mezi klouby a krájecím prkénkem při krájení baget nebo řezání sendvičového chleba.
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Čepel ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení tak překvapivě snadné. Ostří nabízí extra šířku ideální pro velké bochníky chleba.
Speciální nůž určený výhradně pro krájení tenké jako papír těchto jemných ryb. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože.
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně.
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
nože Wüsthof, nože classic ikon, celokované nože